Aktualny czas: 23.05.2012, 01:11 Witaj! (LogowanieRejestracja)

Odpowiedz 
D.Gray-man
Autor Wiadomość
BlackKuma Offline
Yonkou
Łowca Piratów

*
Liczba postów: 1,883
Poziom ostrzeżeń: 0%
Załoga: Brak
D.Gray-man
Zdziwiłem się, że jeszcze nie ma tego tematu :] RdR co z tobą? Wink
Zapraszam do dyskusji o tym jakże zacnym tytule.

Po pierwsze chciałbym coś ogłosić. Dowiedziałem się o tym dopiero przed chwilą, ponieważ od dawna nie patrzałem co się dzieje w świecie D.G-m. Mianowicie od przeszło listopada tamtego roku przestała wychodzić manga, nad czym wielu fanów ubolewało, w tym ja.
Jak już napisałem dowiedziałem się o tym niemalże przed chwilą. Manga wróciła! Od marca zaczęły ukazywać się nowe chaptery D.Gray-man! Przyczyną tej wielkiej przerwy było uszkodzenie nadgarstka Hoshino-sama.
Bądźmy szczęśliwi i radujmy się, bo egzorcyści powrócili Big Grin

.........._............_...........
........IOI'.'.'.'.'.'.'.IOI.............
........ \.'.'.'.'.'.'.'.'.'./...............
........".'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'"................
........"""[!!!!] [!!!!]"""...................
.....""""""...../..\....""""""...................
...."""""""..______.."""""""...................
..."""""""".....__.....""""""""......................
.."""""""""\_______/"""""""""......................
10.04.2009 01:55
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post Return to top
Rimm Offline
Majtek
Pirat

*
Liczba postów: 77

Nom zacny tytuł mangę przeczytałem anime pooglądałem, naprawdę warto. Jedyne co mnie denerwuje w D-grayu to Leenalee jak ja jej nienawidzę bez niej tytuł byłby jeszcze lepszy niż teraz.
10.04.2009 07:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post Return to top
BlackKuma Offline
Yonkou
Łowca Piratów

*
Liczba postów: 1,883
Załoga: Brak

Rimm napisał(a):Jedyne co mnie denerwuje w D-grayu to Leenalee jak ja jej nienawidzę bez niej tytuł byłby jeszcze lepszy niż teraz.
Według mnie bez Mirandy byłby lepszy, ale to moje zdanie Big Grin
Jedyne co dobijało w mandze to pogorszenie kreski w najnowszych chapkach do 178, dalej nie wiem jak jest, bo nie czytałem Wink

.........._............_...........
........IOI'.'.'.'.'.'.'.IOI.............
........ \.'.'.'.'.'.'.'.'.'./...............
........".'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'"................
........"""[!!!!] [!!!!]"""...................
.....""""""...../..\....""""""...................
...."""""""..______.."""""""...................
..."""""""".....__.....""""""""......................
.."""""""""\_______/"""""""""......................
10.04.2009 11:44
zig Offline
Majtek
Pirat

*
Liczba postów: 80

Żebyś zobaczył moją minę gdy zobaczyłam na onemanga.com przy tytule D.G-m napis "new" micha mi się cieszyła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Podoba mi się bardzo kreska tej mangi i oczywiście fabuła. Zastanawiam się tylko co teraz z Allen'em :-| ...
Co jest złego w Leenale Lee? Moim zdaniem ona odgrywa bardzo ważną rolę w mandze i bez niej nie byłoby tak fajnie, ok muszę się przyznać, że na początku jej nie lubiłam ale później ( teraz) jest jedną z postaci, które cenie ;-) :mrgreen: :mrgreen:
Teraz kreska się polepszyła ( moim zdaniem) ;-) Miranda nie ejst złą tylko dziwna dla mnie ona nic ciekawego nie wnosi choć gdyby nie ona to by nie było tej ciekawej walki Allen'a z NOE ( dobrze napisałam czy przekręciłam coś ?) :mrgreen:
10.04.2009 12:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post Return to top
Rimm Offline
Majtek
Pirat

*
Liczba postów: 77

Hmm w Leenale jest wszystko złe jej Innocence, płacz, emo. Nie lubię czegoś takiego tak samo mogę powiedzieć o Bleachu, że bez Inue manga jak i anime byłoby lepsze.
10.04.2009 12:21
Ace Offline
Szczur Lądowy
Pirat

*
Liczba postów: 35

Ja niestety skończyłem oglądać anime na jakimś 50 epku chyba:| Bo zająłem się OP. Ale muszę powiedzieć że to wielkie wrażenie zrobiło na mnie to anime i mam zamiar do niego wrócić bo z OP już wyszedłem na bieżąco:] zacznę chyba od początku czytać mangę;d Co więcej tu napisać;d Po prostu świetna historia którą trzeba przeczytać/obejrzeć;p

[Obrazek: nakama.png]
10.04.2009 12:26
zig Offline
Majtek
Pirat

*

No tak ale co jest złego w jej Innocence? Bo nie rozumiem ;-) Ja np mogłabym powiedzieć, ze Allen ma głupie Innocence, a dlaczego?! No właśnie..
Co jest złego w lataniu, byciu szybkim, silnym, unoszeniu się nad wodą ? Ona posiada jedno z silniejszych Innocence.
Płacz.. a ty byś nie płakał gdybyś myślał, że twój najlepszy przyjaciel zginął przez ciebie lub coś podobnego? Ona jest wrażliwa bo przeżyła wiele nie fajnych chwil w życiu ( o w morę piszę jakby ona była prawdziwa :shock: ).
Emo? Kiedy np?
O bleach'u nie będę się tu wypowiadać bo to nie miejsce na to ;-) ale mam trochę inne zdanie od ciebie
PS: Lubie Allen'a :mrgreen:
Tylko szkoda, ze anime przerwali w najlepszym momencie ;-)
10.04.2009 12:33
RdR Offline
Supernova
Załoga Nakama

*
Liczba postów: 927

O tak D. Gray-man to zdecydowanie jedeno z lepszych anime(niestety mangi nie czytam bo nie wiem gdzie po polsku można znaleźć dalej niż 96 rozdział). Czym mnie seria urzekła? Przede wszystkim niesamowitym, niepowtarzalnym i cudownym klimatem. Pomysł na serię jest genialny, aż dziw że autorką jest kobieta. Postacie są bardzo ciekawe, tak samo zresztą jak moce. Jak dla mnie mistrzostwo. A co do Leenale, to jedna z lepszych postaci. Ale i tak najlepszy jest Tyki Mikk, uwielbiam kolesia.

>>>MyAnimeList!<<<
[Obrazek: beznazwy14.jpg]
10.04.2009 13:19
zig Offline
Majtek
Pirat

*

Żebyście zobaczyli moją reakcję gdy dowiedziałam się, że to kobieta :mrgreen:
Hmmm manga ja wszystkie chaptery przeczytałam po polsku, poszukam ci ich ;-)
Tyki Mikk jest śmieszny ale i tak moją ulubioną postacią jest Allen. :mrgreen:
10.04.2009 17:07
nagura Offline
Wilk Morski
Pirat

*
Liczba postów: 104

Coraz bardziej zawodzi mnie ta manga. Ale pewnie w tych wywodach będę odosboniony.
Spoiler(Pokaż)
Cały czas czekam na wyjaśnienie wątku Many oraz zniknięcia Generała Crossa. Zamiast tego dostaje jakieś zapychacze.

Trzeba się urodzić człowiekiem żeby osiągnąć prawdziwą głupotę.
10.04.2009 17:18
Odpowiedz 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Reklama
Fairy Tail One Piece Polska Baza Fanfiction

Kontakt | One Piece Nakama | Wróć do góry | Wróć do forów | Mobile Version | RSS | Mapa Nakama