Romario
Shichibukai

Liczba postów: 1,710
Poziom ostrzeżeń: 0%
|
To jest na pewno as w rękawie Aizena. Była mowa, że ma ich podporządkować, ale oni chyba sami nie za bardzo chcą. Zobaczymy co będzie dalej, bo Kubo wszystko może wymyślić. Nawet to, że Espada to byli Vasto Lorde. :-P Ja po cichu liczyłem, że Wonderweiss jest jednym z nich, ale coś go mało ostatnio. Teoretycznie jeszcze żyje i nie wiadomo co z nim dalej będzie.
Ludzie genialni są jak meteory. Ich przeznaczeniem jest, by spalając się, przydali blasku epoce, w której żyją. - Napoleon Bonaparte
|
|
| 13.01.2010 18:53 |
|
Ra
Wilk Morski

Liczba postów: 134
Poziom ostrzeżeń: 20%
|
No Wicek był jakoś szczególnie traktowany, jako as Aizena i nie wiadomo jak będzie dalej, moim zdaniem szybko dostał bęcki, ale nie zwątpiłem w niego, wydało mi się to dziwnie podejrzane, wątpię, żeby wymyślił to, że Espada byli Vasto Lorde, kłóciło by się to z tym, jak bardzo Aizen chciał ich pozyskać, wydaje mi się nawet, że Sousuke we własnej osobie nie dał by rady Vasto Lorde i Kubo szykuje nam drugą sagę z ich udziałem. Widzieliśmy obraz, ciemną postać przedstawiającą Vasto Lorde, myślę, że nie było to przypadkowe i bardzo zaintrygowała mnie przemiana Ichigo, był nieziemsko podobny do Vasto, mógłbym nawet przypuszczać, że w jego wnętrzu rodzi się najsilniejszy przedstawiciel rasy zamieszkujących Hueco Mundo.
To już jest koniec...
|
|
| 13.01.2010 19:03 |
|
BlackKuma
Yonkou

Liczba postów: 1,883
|
Ra napisał(a):mógłbym nawet przypuszczać, że w jego wnętrzu rodzi się najsilniejszy przedstawiciel rasy zamieszkujących Hueco Mundo.
Broń boże... dość powerów dla sruskawy!!!!
RdR napisał(a):Ale mam nadzieję że Kubo nas jednak zaskoczy, bo ma talent do takich motywów zaskakujących, tylko rzadko z niego korzysta.
Dobrze to ująłeś
Co do Vasto Lorde, to moim zdaniem nikt w Espadzie nie był VL, poza Ulqiorrą, oczywiście moim zdaniem. Reszta VL może być po prostu poza kontrolą Aizena i być może odegrają jakąś rolę w pogrzebie "Króla Żelu"(jak ja polubiłem to określenie^^).
Jest bardzo prawdopodobne, że Wonderweiis jest VL. Możliwe, ze jest uszkodzonym egzemplarzem po eksperymetntach Aizena.
.........._............_...........
........IOI'.'.'.'.'.'.'.IOI.............
........ \.'.'.'.'.'.'.'.'.'./...............
........".'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'"................
........"""[!!!!] [!!!!]"""...................
.....""""""...../..\....""""""...................
...."""""""..______.."""""""...................
..."""""""".....__.....""""""""......................
.."""""""""\_______/"""""""""......................
|
|
| 13.01.2010 19:15 |
|
Ra
Wilk Morski

Liczba postów: 134
Poziom ostrzeżeń: 20%
|
Ale wiesz, te powery są tak jakby wyjaśnione xD Ichii nie jest zwykłym człowiekiem, sprawa jego ojca została poruszona i to znowu największa tajemnica w świecie Wybielacza, a więc talent ma pewnie po ojcu, a jego ojciec z tego co wykminiłem ma bardzo bogatą historię, tak więc z pewnością należał do Dywizji 0.
Ja wierzę głęboko w talent Kubo, pokazał, że potrafi zaskoczyć niejednokrotnie, pokazał zalążek drugiej sagi, bądź też trzeciej sagi. Co do Wicka, możliwe...jednak za szybko to się skończyło, on ma coś w zanadrzu, nie po to Wicek był często pokazywany w towarzystwie kumpli Aizena, by tak szybko został odsunięty na dalszy plan. Hmm, Uleq mógł być Vasto a to ze względu na to, że miał 2 formy res i sylwetką przypominał Vasto Lorde, ale moim zdaniem był za słaby, jednak Vasto to już klasa sama w sobie, choć bardzo mało o nich wiemy. Ciekawa jest też sytuacja Yammiego jako Espadę 0, ale nie pamiętam już czy został on pokonany???
To już jest koniec...
|
|
| 13.01.2010 19:32 |
|
Romario
Shichibukai

Liczba postów: 1,710
|
BlackKuma napisał(a):Jest bardzo prawdopodobne, że Wonderweiis jest VL. Możliwe, ze jest uszkodzonym egzemplarzem po eksperymetntach Aizena.
Pewnie dlatego jest taki świrnięty. Wygląda jakby dopiero co uciekł z psychiatryka. :mrgreen:
Nie wiem czy czytaliście ale ktoś dał na forum link do wywiadu z Kubo i wynika z niego że będzie teraz jakaś krótka saga i później długa finałowa walka. I to właśnie w niej obstawiam, że Vasto Lorde pojawią się u boku Aizena i Gina. Wonderka jestem w stanie poświęcić już teraz.
Ra napisał(a):a więc talent ma pewnie po ojcu, a jego ojciec z tego co wykminiłem ma bardzo bogatą historię, tak więc z pewnością należał do Dywizji 0.
Była wzmianka że był tylko kapitanem.
Ra napisał(a):Ciekawa jest też sytuacja Yammiego jako Espadę 0, ale nie pamiętam już czy został on pokonany???
Nie został pokonany. Uruchomił pasek Rage. :mrgreen: Im więcej w niego ładują tym staje się silniejszy.
Ludzie genialni są jak meteory. Ich przeznaczeniem jest, by spalając się, przydali blasku epoce, w której żyją. - Napoleon Bonaparte
|
|
| 13.01.2010 19:32 |
|