Guybrush T. Wood
Majtek

Liczba postów: 87
Poziom ostrzeżeń: 0%
|
RE: Odcinek 523
Ha ha oczywiście odcinek świetny. Ja na początku myślałem, że ten w openinigu to po prostu szerzej szczerzący się Luffy... ale coś takiego. To oznacza, że ten kapelusz jest o wiele cenniejszy niż przypuszczaliśmy. W takim razie ciekawe jak Shanks go zdobył? A może to jest ten słynny One Piece? Wyobrażacie to sobie? Ponad 500 odcinków anime (a pewnie dojdzie i do 1000), ponad o 100 więcej rozdziałów mangi, a wszystko po to, by Luffy dowiedział, że cały czas nosił na głowie największy skarb tego świata. A to rozgoryczenie fanów "uuu, tyle lat dla marnego kawałka słomy".
Kuma jest jednak w porządku. Wiedziałem, że ten wielkolud nie może być aż tak okrutny. Tylko ciekawe kto go tak poharatał? Przecież miał wszystkich na hita. Pewnie ta łajza Sentomaru, pumeksożerca jeden, pączuś śmierdzący z pieluchą, nieślubny syn kozy i Złotego Członka.
Serio, to anime potrzebuje więcej osób nabijających się z Sentomaru.
Vegapunk też zdaje się być good guy'em. Ciekawe co go łączy z rewolucjonistami?
No i bracia Caribou nie popuszczą. "Cóż, niech wiedzą, kogo mają przeklinać w piekle." Niezłe...
![[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQDRZ78UvhKxhoNm1vNNJw...yt&t=1]](http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQDRZ78UvhKxhoNm1vNNJwNp2pRLXtG_uLr31bT9Upg_X3yUkyt&t=1)
Kolor Dominacji Kucykowej!
|
|
| 15.11.2011 16:39 |
|
Witoldo
Majtek

Liczba postów: 71
|
Kuma stracił swoją świadomość całkowicie... stał się maszyną a tak jak mówił Orzi najpierw mu zwilgotniało wszystko a potem już Marynarce łatwiej było go tak poharatać
Ogólnie odcinek Świetny akcja się rozkręca
chociaż niedługo może znowu zwolnić 
Trzeba przyznać jest dobrze  nie mogę się doczekać aż Słomiani pokażą wreszcie... kiedyś swoją super hiper wykoksaną moc którą pewnie zdobyli podczas treningu
|
|
| 15.11.2011 21:36 |
|
Paczek
Gość

Liczba postów: 6
|
Odcinek świetny jak zresztą 99,9% całej serii
(15.11.2011 16:39 )Guybrush T. Wood napisał(a): Ha ha oczywiście odcinek świetny. Ja na początku myślałem, że ten w openinigu to po prostu szerzej szczerzący się Luffy... ale coś takiego. To oznacza, że ten kapelusz jest o wiele cenniejszy niż przypuszczaliśmy. W takim razie ciekawe jak Shanks go zdobył? A może to jest ten słynny One Piece? "Wyobrażacie to sobie? Ponad 500 odcinków anime (a pewnie dojdzie i do 1000), ponad o 100 więcej rozdziałów mangi, a wszystko po to, by Luffy dowiedział, że cały czas nosił na głowie największy skarb tego świata. A to rozgoryczenie fanów "uuu, tyle lat dla marnego kawałka słomy.
(...)
Co do tego to od dawna to podejrzewałem, że to kapelusz Rogera nie pamiętam kiedy ale przemknęło mi to przez myśl może wtedy kiedy 1 raz się dowiedziałem, że nasz Akagami służył na statku Króla Piratów ale żeby to był One Piece to wątpię (chociaż różnie bywa  ). Podejrzewam jedynie, że ten skarb to nie złoto ani żadne pieniądze.
Poza tym nawet jakby kapelusz był tym skarbem to na pewno Oda przedstawiłby to tak, że żadne "uuu..." by się nikomu nie wyrwało.
Co do Kumy to był spoko dopóki miał własną wolę teraz pewni będzie ich tępił niestety a szkoda bo spodobała mi się ta postać od początku.
Tak jak Tobie Vegapunk też wydaje mi się być dobrą osobą jednak nie łączyłbym go tak szybko z rewolucjonistami, choć z drugiej strony w dalszym ciągu niewiele o nim wiemy. Mama nadzieję, że osobiście też odegra jakąś dość ważną rolę w serii.
|
|
| 18.11.2011 13:42 |
|