kon
Majtek

Liczba postów: 56
Poziom ostrzeżeń: 0%
|
|
| 23.11.2011 06:59 |
|
Gociak
Buka

Liczba postów: 2,000
Poziom ostrzeżeń: 7%
|
RE: Rozdział 647
Więc jednak Sea Kingi. No trudno.
Wciąż brakuje mi spełnienia wizji Madame Shirley. Mam paskudne wrażenie, że jednak je zobaczymy XD
No... chyba, że ogień, który Madame widziała pochodził z ogniska, które zapłonie na pożegnalnej uczcie XD Ta wersja też przejdzie XD
Ostatnie, na co czekam, to rozmowy Robin z Neptunem o Joy Boyu (no tyle wałkują kolesia, że przydałoby się rozwinąć temat).
Potem to niech Luffy bierze wyspę w posiadanie, Shirahoshi niech go poleci wszystkim stworzeniom dużym i małym w oceanie, żeby go nie nękały (spore udogodnienie i nie trzeba będzie obijać statku kamieniem morskim, żeby przepłynąć przez Calm Belt) i niech stamtąd spływają XD
PS: Muszę przyznać, że całkiem przyjemnie mi się tłumaczyło ten chapter XD
![[Obrazek: unled1kwf.jpg]](http://img200.imageshack.us/img200/4497/unled1kwf.jpg)
Hontou douka shiteru mitai...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.11.2011 09:30 przez Gociak.)
|
|
| 23.11.2011 09:30 |
|
Filemon
Wilk Morski

Liczba postów: 111
Poziom ostrzeżeń: 0%
|
RE: Rozdział 647
Jestem w szoku. Nigdy bym nie pomyślała, że Królowie Mórz nie są krwiożerczymi bestiami tylko inteligentnymi stworzeniami. Może pełnią funkcję w stylu morskich opiekunów :)
Bardzo ucieszyła mnie informacja "Wyspa Ryboludzi jest ocalona". Mam nadzieję, że w następnym rozdziale będzie wielka impreza z wcześniej wspomnianym ogniskiem, wszyscy sobie podziękują, pogadają trochę. W kolejnym Słomkowi będą się szykować do wypłynięcia, Ryboludziom zrobi się smutno, pożegnają się i w ten sposób za trzy tygodnie powitamy Nowy Świat ^^ Taaa.... Wiem, pomarzyć można :D
W szkliste oko Jahwe
Wbiłaś chłód i kwiat, ludzkich trumien kwiat.
Z twego serca grzechy płyną
Otwierając ziemskie bramy.
Bramy Żądz, Bramy Żądz.
-Czarownica,
Tak Cię zwą.
Zachowałaś piętno
-Skarb lepszy niż niebiański pęk
Najcnotliwszych kłamstw.
|
|
| 23.11.2011 21:57 |
|