Grigorij
Smerf Ważniak

Liczba postów: 826
Poziom ostrzeżeń: 0%
|
Mój ulubiony pairing to Franky x Robin. Na drugim miejscu Sanji x Nami. Lubię też następujące pairingi:
Usopp x Kaya
Luffy x Hancock
Zoro x Perona
Nienawidzę za to pairingu Zoro x Robin.
|
|
| 23.06.2009 18:44 |
|
RdR
Supernova

Liczba postów: 927
|
Zoro x Perona
Luffy x Hancock
Zoro x Bonney
Robin x Franky
Nami x Sanji
Usopp x Kaya
Robin x Crocodile
Vivi x Crocodile
Vivi x Luffy
>>>MyAnimeList!<<<
|
|
| 23.06.2009 22:05 |
|
Caellion
Pirat

Liczba postów: 278
|
nie wszystkie ale te które pamiętam że lubię:
Zoro x Robin,
Zoro x Perona,
Luffy x Hancock - to takie dobre "stare" małżeństwo xD
o no i może trochę kinky ale... Luffy x Ivankov (w wersji kobiecej)
Sanji x Nami
Bonney x Luffy (tak się ostatnio zacząłem zastanawiać jak ich związek by wygladał, szczególnie jeśli idzie o żarcie)
Vivi x Nami
Zoro x Sanji,
i trójkąciki:
Zoro x Nami x Sanji
Zoro X Robin x Luffy
![[Obrazek: storiesoflastletterinni.jpg]](http://img134.imageshack.us/img134/8623/storiesoflastletterinni.jpg)
Czym jest życie?
|
|
| 23.06.2009 22:53 |
|
Komimasa
Kocur

Liczba postów: 1,985
|
Robin X Franky - To on był przy niej podczas wydarzeń na Eieis Lobby, wspierał ją, dodał otuchy. W arcie Jutsu poświęconym Robin tez jest potwierdzenie tego paringu  Ona taka drobna, on taki wielki, bardzo mi pasi ten paring.
Hina x Smoker - Mimo wszystko to byłby ciekawy paring. Może dlatego mi pasują bo sa kapitanami marynarki, a kobiet w marynarce jak na lekarstwo? No i była z nimi scena w Alabastii.
Lol każdy prawie to daje  Oczywiście:
Luffy x Hancock - Czemu? Hmm no właściwie on król piratów ona cesarzowa no pasuje. Ona jest w nim zakochana po uszy, on pewnie jak Goku, nawet nie wie co to ślub, coś z tego może wyjść. Wyglądem to nie pasują za nic, ona przepiękna on szkoda słów dzieciak, no przystojniak z niego nie jest.
|
|
| 25.07.2009 09:53 |
|
zig
Majtek

Liczba postów: 80
|
Komimasa napisał(a):Wyglądem to nie pasują za nic, ona przepiękna on szkoda słów dzieciak, no przystojniak z niego nie jest.
Wcale nie Luffy to fajny dzieciak, jak na swój wiek to nieźle wygląda :-P :mrgreen:
Nienawidzę pairingu Zoro x Perona Caellion napisał(a):Bonney x Luffy (tak się ostatnio zacząłem zastanawiać jak ich związek by wygladał, szczególnie jeśli idzie o żarcie)
Luffy miałby z nią ciężko :-P
ZoroxLuffy
ZoroxSanji
ZoroxRobin
NamixLuffy
Komimasa napisał(a):Luffy x Hancock
Ps: Udało mi się zrobić "spoilera", nawet dwa spoilery !! xD Jupi :mrgreen:
|
|
| 25.07.2009 17:57 |
|
BlackKuma
Yonkou

Liczba postów: 1,883
|
Ja się jeszcze nie wypowiedziałem? Takie hentaiowiec nie może się nie wypowiedzieć tutaj XD
Moim ulubionym pairingiem jest Robin x Franky. Uwielbiam obie postacie i moim zdaniem pasują do siebie, poza tym wydarzenia na Enies Lobby też dają trochę podstaw do tego paringu.
Sanji x Nami, może nie jest moim ulubionym, ale nie wyobrażam sobie Sanjiego z kim innym, niż z Nami. Jakoś nie potrafię XD Co innego Nami, tu można pokombinować, a ja lubię kombinacje.
Ostatnio również spodobał mi się Luffy x Hancock. On taki nieświadomy i w ogóle, do tego młody, ona troszku niewinna, zakochana po uszy, do tego bardzo ładna. Czego chcieć więcej? Więcej hentai z Boa XD
Jak coś mi przyjdzie do głowy to jeszcze napiszę.
.........._............_...........
........IOI'.'.'.'.'.'.'.IOI.............
........ \.'.'.'.'.'.'.'.'.'./...............
........".'.'.'.'.'.'.'.'.'.'.'"................
........"""[!!!!] [!!!!]"""...................
.....""""""...../..\....""""""...................
...."""""""..______.."""""""...................
..."""""""".....__.....""""""""......................
.."""""""""\_______/"""""""""......................
|
|
| 29.07.2009 17:59 |
|